Audemars Piguet Code 11.59 Chronograaf Replica VS

De replica horloges Code 11.59 Selfwinding Flying Tourbillon Flyback Chronograph is het meest complexe horloge in de nieuwe vlaggenschipcollectie in de Audemars Piguet-catalogus. Dit is een zelfopwindend horloge dat een vliegende tourbillon uitrust en de flyback-chronograaffunctie biedt.

Het mengsel strekt zich ook uit tot de wijzerplaat, waarin we alle wijzers kunnen zien, zowel die van de Audemars Piguet Replica Watches als die van die tijd, gemaakt van roségoud, een edel metaal dat ook wordt gebruikt in de tourbillon-balans. Dit creëert een aantrekkelijk contrast met de zilveren toon van de bruggen van het uurwerk, volledig zichtbaar door het saffierglas op de wijzerplaat van het horloge.

Het contrast is ook zichtbaar op de achterkant van het uurwerk, waar we de oscillerende massa kunnen waarderen waarvoor het roségoud is gebruikt. De rest van de fysieke en technische kenmerken van de replica audemars piguet Code 11.59 Replica bi-tone blijven ongewijzigd ten opzichte van de bestaande versie van dit horloge.


replica horloges, replica rolex, replica horloges kopen, replica bretiling, replica omega